Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.07.2021
29) Baví Vás červená vína? A barvířky? Rubinet?
Rubinet: V naší nabídce najdete i tuto zajímavou odrůdu.Hrozny pochází od Slaného z viniční tratě Ovčáry od skvělého pana Matouška. Rubinet patří do k... číst celé
23.07.2021
28) Dárkové lahve - obdarujte Vaše blízké
Na našich webových stránkách najdete i vína v dárkovém provedení. Navštivte záložku: Česká republika / Čechy.Víná jsou z Vinařství Velké Žernoseky, te... číst celé
08.07.2021
27) Naše DEGUSTACE zakoupíte i zde
Vážení milovníci vina nově zavádíme možnost zakoupit vstupenky na DEGUSTACE, které pořádáme i zde na našem E-shopu. Vše najdete v záložce DEGUSTACE. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas

    Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

    se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

    identifikační číslo: 02630079

    zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

    pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Vedení účetnictví: p.Horáková Jarmila, Počernická 385/84, 108 00 Praha 10-Malešice,IČ: 44327846, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 19000 Praha, Česká republika, IČ: 28408306 DIČ: CZ28408306
    • Platební brána: GOPAY s.r.o. - instituce elektronických peněz, Planá 67, 370 01, České Budějovice, IČ 26046768, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, Nové město (Praha 1), 11000 Praha, IČ: 47114983, DIČ: CZ47114983
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
25.07.2021 Drinks
Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
Být na šrot = Být velmi opilý // známé slovní úsloví, které možná vzniklo na základě zkušeností pacientů se Schrotovou dietou číst celé
Šlechtění vinné révy - přehledně
Šlechtění vinné révy - přehledně
Vitis vinifera - réva vinná, též se značí jako ušlechtilá réva nebo evropská réva. číst celé
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Proč se stále vlastně šlechtí další nové odrůdy? Smyslem je zvýšit rezistenci, tedy odolnost proti chorobám, škůdcům, mrazu, suchu, ale třeba i ke zvý... číst celé
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
23.05.2021 Drinks
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
Portské víno to je tekutý oheň v žaludku, hoří jako zapálený střelný prach, má barvu tmavého inkoustu, má sladkost brazilského cukru, vůni a chuť indi... číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.