Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.06.2021
25) Vína z BÁDENSKA
Máte rádi vína z Německa? Věřím, že ano. Jsou skvělá. A znáte vína z Bádenska? Nejjižnější vinařská oblast Německa. Má rozlohu 15 836 ha vinic a tep... číst celé
04.06.2021
24) Šlechtění a vyšlechtěné odrůdy
Přinášíme Vám v našem BLOGU dva nové články na téma Šlechtění odrůd a Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR. Proč šlechtit odrůdy?Hlavním důvodem je ... číst celé
23.05.2021
23) Portská vína?
Proč ne? Jsou nesmírně zajímavá. Pestrá, ušlechtilá a majestátní. Jsou to vína mnoha tváří a stylů. Dají se konzumovat po celý rok. Možná Vás překvapí... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas

    1. Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

      se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

      identifikační číslo: 02630079

      zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Vedení účetnictví: p.Horáková Jarmila, Počernická 385/84, 108 00 Praha 10-Malešice,IČ: 44327846, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 19000 Praha, Česká republika, IČ: 28408306 DIČ: CZ28408306
    • Platební brána: GOPAY s.r.o. - instituce elektronických peněz, Planá 67, 370 01, České Budějovice, IČ 26046768, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, Nové město (Praha 1), 11000 Praha, IČ: 47114983, DIČ: CZ47114983
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Šlechtění vinné révy - přehledně
Šlechtění vinné révy - přehledně
Vitis vinifera - réva vinná, též se značí jako ušlechtilá réva nebo evropská réva. číst celé
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Proč se stále vlastně šlechtí další nové odrůdy? Smyslem je zvýšit rezistenci, tedy odolnost proti chorobám, škůdcům, mrazu, suchu, ale třeba i ke zvý... číst celé
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
23.05.2021 Drinks
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
Portské víno to je tekutý oheň v žaludku, hoří jako zapálený střelný prach, má barvu tmavého inkoustu, má sladkost brazilského cukru, vůni a chuť indi... číst celé
CIDRE nejen na léto
11.05.2021 Drinks
CIDRE nejen na léto
Alkoholický nápoj vyrobený kvašením jablečné šťávy. číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.