Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.05.2021
22) Vína z Bordeaux v nabídce
Oblast Bordeaux ve Francii patří k absolutnímu vrcholu vinařství na světě.  Proto naši nabídku vín z Francie zákonitě posouváme pomalu, ale jistě i d... číst celé
23.04.2021
21) Znáte odrůdy Savilon či Cabernet Cortis?
Nové rezistentní odrůdy v naší nabídce z Vinařství Velké Žernoseky. Jestli neznáte na chvíli odložte své oblíbené víno a zkuste úplně něco nového. A b... číst celé
13.04.2021
20) Nové LOGO
Po několika letech měníme naše LOGO. Původní LOGO byla ruční práce. Opravdu bylo malováno ručně. Dnešní doba si ovšem žádá posum k moderním technologi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas

Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

identifikační číslo: 02630079

zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů další údaje: jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště 
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, marketingové agentury, externích mailingových nástrojů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Bordeaux klasifikace vín
Bordeaux klasifikace vín
Oblast Bordeaux ve Francii patří k absolutnímu vrcholu vinařství na světě. Zajímá Vás roztřídění vín? Pojďme se podívat. číst celé
Velkobílovická SLÍPKA
Velkobílovická SLÍPKA
Velká vína z Moravy? Proč ne. Spíše můžeme říci, že určitě ano! Ale jako u každého produktu je třeba umět si vybrat. Pojďme, ale od začátku. číst celé
Sušené MASO JERKY nebo BILTONG?
07.04.2021 FOOD
Sušené MASO JERKY nebo BILTONG?
Principem je zbavit maso přebytečné tekutiny a zajistit trvanlivost. A samozřejmě je to báječná pochoutka ... číst celé
CUKERNATOST moštu a ZBYTKOVÝ cukr ve víně
CUKERNATOST moštu a ZBYTKOVÝ cukr ve víně
Máte rádi cukr? Nebo ne? Určitě neuškodí si připomenout rozložení cukru ve víně. číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.
Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.