Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.07.2021
29) Baví Vás červená vína? A barvířky? Rubinet?
Rubinet: V naší nabídce najdete i tuto zajímavou odrůdu.Hrozny pochází od Slaného z viniční tratě Ovčáry od skvělého pana Matouška. Rubinet patří do k... číst celé
23.07.2021
28) Dárkové lahve - obdarujte Vaše blízké
Na našich webových stránkách najdete i vína v dárkovém provedení. Navštivte záložku: Česká republika / Čechy.Víná jsou z Vinařství Velké Žernoseky, te... číst celé
08.07.2021
27) Naše DEGUSTACE zakoupíte i zde
Vážení milovníci vina nově zavádíme možnost zakoupit vstupenky na DEGUSTACE, které pořádáme i zde na našem E-shopu. Vše najdete v záložce DEGUSTACE. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas

Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

identifikační číslo: 02630079

zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů další údaje: jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště 
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, marketingové agentury, externích mailingových nástrojů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
25.07.2021 Drinks
Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
Být na šrot = Být velmi opilý // známé slovní úsloví, které možná vzniklo na základě zkušeností pacientů se Schrotovou dietou číst celé
Šlechtění vinné révy - přehledně
Šlechtění vinné révy - přehledně
Vitis vinifera - réva vinná, též se značí jako ušlechtilá réva nebo evropská réva. číst celé
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Proč se stále vlastně šlechtí další nové odrůdy? Smyslem je zvýšit rezistenci, tedy odolnost proti chorobám, škůdcům, mrazu, suchu, ale třeba i ke zvý... číst celé
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
23.05.2021 Drinks
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
Portské víno to je tekutý oheň v žaludku, hoří jako zapálený střelný prach, má barvu tmavého inkoustu, má sladkost brazilského cukru, vůni a chuť indi... číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.