=== NOVĚ pro VÁS vína z NĚMECKA / oblast FRANKY v VDP KVALITĚ + VÍTĚZ GRAND TESTU časopisu WINE & DEGUSTATION 9/2022 kategorie SILVANER :) === NOVĚ v nabídce ŠAMPION 2022 nejlepší víno z české vinařské oblasti: Rulandské šedé - Vinařství Vondrák ČESKÁ REPUBLIKA / ČECHY
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 380,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.09.2022
49) ŠAMPION roku 2022 u nás - Vinařství Vondrák - Mělník
Ano. Je to tak.Vinařství Vondrák z Mělníka získalo zlatou medaili a titul šampiona pro rok 2022 za víno Rulandské šedé, suché = nejlepší víno z Česká ... číst celé
01.08.2022
48) Jura v plné kondici
Ano.Francie.Vína z Jury jsou opět skladem a čeká na Vás i několik novinek k objevování. Pokud máte zájem připojte se k milovníkům těchto vyhledávaných... číst celé
06.07.2022
47) Weingut Rudolf MAY
S obrovskou hrdostí jsme rozšířili naší nabídku vín.Německé vinařství Weingut Rudolf MAY.Sídlí ve vinařské oblasti Německa - FRANKY, vesnička RETZSTAD... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas

Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

identifikační číslo: 02630079

zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů další údaje: jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště 
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, marketingové agentury, externích mailingových nástrojů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vincotto - poklady italské kuchyně
18.09.2022 FOOD
Vincotto - poklady italské kuchyně
Vincotto - vařené víno. Ve výsledku tmavá, hustě sladší nealkoholická tekutina. Případně chcete-li sirup. číst celé
Champagne - oblasti a výroba
Champagne - oblasti a výroba
Champagne je rozdělena do čtyřech oblastí mezi městy Reims na severu a městem Bar na jihu. Výroba je rozdělena do čtyřech základních kroků. číst celé
Tajemství původu 9 - Vyčteníčko deváté - Pravda s vínem vystupuje na povrch
Tajemství původu 9 - Vyčteníčko deváté - Pravda s vínem vystupuje na povrch
Georges Simenon kromě nesčetně knih s Maigretem psal i krátké psychologické romány. V jednom z nich hrdina pozoruje francouzského clocharda /o něco el... číst celé
Tajemství původu 8 - Vyčteníčko osmé 8 - O tom, že šampaňské těžko porazit
Tajemství původu 8 - Vyčteníčko osmé 8 - O tom, že šampaňské těžko porazit
Tento článek již měl být dávno spáchán, ale nevím proč jsem prostě zatuhnul, bez důvodu, takže mé šediny jsou ještě šedivější díky posypu kajícným pop... číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz