Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.07.2021
29) Baví Vás červená vína? A barvířky? Rubinet?
Rubinet: V naší nabídce najdete i tuto zajímavou odrůdu.Hrozny pochází od Slaného z viniční tratě Ovčáry od skvělého pana Matouška. Rubinet patří do k... číst celé
23.07.2021
28) Dárkové lahve - obdarujte Vaše blízké
Na našich webových stránkách najdete i vína v dárkovém provedení. Navštivte záložku: Česká republika / Čechy.Víná jsou z Vinařství Velké Žernoseky, te... číst celé
08.07.2021
27) Naše DEGUSTACE zakoupíte i zde
Vážení milovníci vina nově zavádíme možnost zakoupit vstupenky na DEGUSTACE, které pořádáme i zde na našem E-shopu. Vše najdete v záložce DEGUSTACE. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.spolecenska-vina.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.spolecenska-vina.cz
  1. Společnost Petr Bejblík, fyzická osoba, se sídlem Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000 ČR, IČ 02630079, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 letod realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno: Petr Bejblík tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Vedení účetnictví: p.Horáková Jarmila, Počernická 385/84, 108 00 Praha 10-Malešice,IČ: 44327846, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 19000 Praha, Česká republika, IČ: 28408306 DIČ: CZ28408306
    • Platební brána: GOPAY s.r.o. - instituce elektronických peněz, Planá 67, 370 01, České Budějovice, IČ 26046768, DIČ: není plátce DPH
    • Přepravní společnost: Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, Nové město (Praha 1), 11000 Praha, IČ: 47114983, DIČ: CZ47114983
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese petr.bejblik@centrum.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.spolecenska-vina.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách a marketingovým účelům
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Případně další poskytovatelé externích mailingových nástrojů, zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
25.07.2021 Drinks
Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
Být na šrot = Být velmi opilý // známé slovní úsloví, které možná vzniklo na základě zkušeností pacientů se Schrotovou dietou číst celé
Šlechtění vinné révy - přehledně
Šlechtění vinné révy - přehledně
Vitis vinifera - réva vinná, též se značí jako ušlechtilá réva nebo evropská réva. číst celé
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Nejdůležitější vyšlechtěné odrůdy v ČR / SR
Proč se stále vlastně šlechtí další nové odrůdy? Smyslem je zvýšit rezistenci, tedy odolnost proti chorobám, škůdcům, mrazu, suchu, ale třeba i ke zvý... číst celé
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
23.05.2021 Drinks
PORTO nejen v zimě, ale po celý rok
Portské víno to je tekutý oheň v žaludku, hoří jako zapálený střelný prach, má barvu tmavého inkoustu, má sladkost brazilského cukru, vůni a chuť indi... číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.