Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 380,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.05.2022
43) Vinařství rodiny Machových
V nabídce máme další nové zajímavé vinařství z Moravy:Vinařství rodiny Machových hospodaří na 2 ha vinic. Pěstuje 16 převážne bílých odrůd jak tradičn... číst celé
04.04.2022
42) O sýru
Zveme Vás na náš BLOG.Proč ne.Nudit se nebudete.Napínavé články O tajemství původu se nám pěkně rozjíždějí. Autorem je kreativní externí spolupracovní... číst celé
10.03.2022
41) Vína z Nového světa
Na našem webu postupně rozšíříme nabídku o vína z Nového světa. Budete moci vybírat oceňovaná, velmi atraktivní a mimořádně kvalitní vína z Argentiny,... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
    1. Udělujete tímto souhlas

      Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

      se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

      identifikační číslo: 02630079

      zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

      pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz 

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura: v současné době společnost tyto služby nevyužívá
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vinařství Podrábský - vína pro Vás
Vinařství Podrábský - vína pro Vás
Vinařství Podrábský z Roudnice nad Labem patří mezi absolutní špičku v produkci vín v České vinařské oblasti. číst celé
Tajemství původu 5 - Vyčteníčko páté - O crémantech a ústřicích
Tajemství původu 5 - Vyčteníčko páté - O crémantech a ústřicích
Dnes bych komentoval aktuálně poslední degustaci, abych držel prst na tepu doby a nebyl zahlcen sentimentem... číst celé
Tajemství původu 4 - Vyčteníčko čtvrté - degustace a proč se jich nebát...
Tajemství původu 4 - Vyčteníčko čtvrté - degustace a proč se jich nebát...
Degustace jsou něco jako konverzace s rodilým mluvčím v jazyce, kterým chceme mluvit, ale zřetelně cítíme vlastní nedostatečnost, doufáme však, že po... číst celé
O sýru - část 2, párování s víny
16.04.2022 FOOD
O sýru - část 2, párování s víny
Většina sýrů se vhodně snoubí s bílým, růžovým a červeným vínem. Vynikající jsou i s šumivým vínem a se speciálními víny. číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz