Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.02.2021
14) 12.2.2021 Knihy o víně
S radostí oznamujeme, že jsme pro Vás rozšířili nabídku webu o knihy. Víno je obrovský fenomén. Nejenom praktické degustace, ale i teoretické poznáván... číst celé
27.01.2021
13) 17.12.2020 Institut vědomí
Naše degustace vín doprovodila slavnostní večer, kterým vyvrcholil program nového otevření INSTITUTU VĚDOMÍ. Ten se nachází v bývalých prostorách Naam... číst celé
27.01.2021
12) 10.12.2020 Bubliny
Tento přinejmenším bláznivý rok jsme zakončili důstojně opět v Kavárně La Terra blízko Karlova náměstí v Praze. V poslední letošní degustaci jsme ochu... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, AKCE a SLEVY!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
    1. Udělujete tímto souhlas

      Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

      se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

      identifikační číslo: 02630079

      zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

      pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz 

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura: v současné době společnost tyto služby nevyužívá
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte NOVINKY, AKCE a SLEVY!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Společenská vína
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.