Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.09.2021
33) Vína z BURGUNDSKA skladem. Podívejte se i na FOTKY.
Naše první již se dá říci podzimní cesta roku 2021 vedla do FRANCIE. Navštívili jsme naše partnery v BURGUNDSKU. Skladem máme CREMANTY, BÍLÁ i ČERVENÁ... číst celé
22.09.2021
32) TORNÁDO=Vinařství PETR MARADA=POMOC
Do naší nabídky vín z Moravy jsme si přáli zařadit Vinařství Petr MARADA z Mikulčic, které považujeme dlouhodobě za velmi zajímavé. Proto jejich vína ... číst celé
20.09.2021
31) CLOS DE VOUGEOT Grand Cru. SKLADEM.
Jsme pyšní, že Vám můžeme oznámit opravdu mimořádnou novinku: do naší nabídky vín z BURGUNDSKA se nám podařilo zařadit jednu z největších legend ze sv... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!

Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
    1. Udělujete tímto souhlas

      Obchodní společnosti: Petr Bejblík, fyzická osoba

      se sídlem: Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

      identifikační číslo: 02630079

      zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Ministerstvem průmyslu a obchodu

      pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese: www.spolecenska-vina.cz 

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura: v současné době společnost tyto služby nevyužívá
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

KÁVA přede mnou, KÁVA za mnou - velký článek o kávě, část 2.
06.10.2021 Drinks
KÁVA přede mnou, KÁVA za mnou - velký článek o kávě, část 2.
Pojďme se vrátit k naší cestě kolem světa a říct si více o chuťovém charakteru jednotlivých lokalit. Jak ji vnímáme my při ochutnávce ze široké nabídk... číst celé
KÁVA vlevo, KÁVA vpravo - velký článek o kávě, část 1.
29.09.2021 Drinks
KÁVA vlevo, KÁVA vpravo - velký článek o kávě, část 1.
Máte rádi kávu? Proč ne. Je v ní kofein. A to máme rádi. To je důvod proč především kávu vyhledáváme. Ale nemusí to být primárně jen toto. Káva toho... číst celé
Pét - Nat
15.08.2021 Drinks
Pét - Nat
Pét - Nat z francouzského Pétillant-naturel, neboli perlivé naturální víno. číst celé
Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
25.07.2021 Drinks
Schrotovy Lázně - Lázně Dolní Lipová
Být na šrot = Být velmi opilý // známé slovní úsloví, které možná vzniklo na základě zkušeností pacientů se Schrotovou dietou číst celé
Nepropásněte NOVINKY, ZAJÍMAVÉ AKCE a DEGUSTACE!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Novinky zasíláme jednou za dva týdny.

Výdejní místa, kde nás najdete
  • Na Dolinách 20, Praha 4, 14000
  • Pod Stárkou 423/25, Praha 4, 14000

kontakty
Logo
Společenská vína
Petr Bejblík
Petr Bejblík
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.